Vanliga frågor

Vilka betalsätt kan jag välja mellan?
Kortbetalning: Visa eller MasterCard, inga kostnader tillkommer.
Direktbetalning med internetbank, inga kostnader tillkommer.
Fakturabetalning inklusive delbetalning.


Hur lång tid tar det att få hem min beställning?
Vi lagerhåller alla varor du ser hos oss. Inom Sverige får du normalt dina varor inom 1-3 arbetsdagar. Förutsatt att inga oväntade leveransförseningar hos vår samarbetspartner PostNord inträffar.

 

Hur levereras min beställning?
Din order leverars med posten. Metod beror på storlek och vikt av din/dina varor. Mindre paket levereras direkt hem till dig med din övriga post. Större paket levereras till ditt närmaste ombud, du får då mail samt sms så fort din order finns att hämta!  


Kan jag lämna tillbaka eller byta en vara som inte passar?
Självklart! Som kund hos oss på Sir James har du alltid 30 dagars öppetköp och fria returer. Förutsatt då är att varan är oskadad, inte använd och förpackad i orginalförpackning. Vi vill att returer är packade i kartong, påse eller dylikt, använd gärna den packning du fick varan levererad i.
 

Kontakta vår kundtjänst så får du en förbetald fraktsedel skickad till din mail som du enkelt skriver ut och fäster på paketet och lämnar sen in det hos Postens ombud.
 

Vill du byta din vara skickar vi din nya så fort vi fått returen. Du anger hos kundtjänst vilken/vilka varor du vill byta till. Det kostar dig som kund ingenting att byta en vara.  


Vad händer om jag inte hämtar ut mitt paket?
Hämtas paketet inte ut kommer det att skickas tillbaka till oss och vi måste tyvärr debitera dig en avgift på 300kr för att täcka avgifter och hanteringskostnader.  


Lagerhåller ni alla era varor?
Ja det gör vi. Allt för att du ska få dina ordrar levererade snabbast möjligt!

[profiler]
Memory usage: real: 46661632, emalloc: 46138800
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem